• Activiteiten op v.v. Haastrecht

De activiteitencommissie van voetbalvereniging Haastrecht verzorgt op verschillende momenten in het jaar activiteiten voor jong en oud.

• mei

Pupil van de week (laatste competitiewedstrijd)

Sportpark Wilgenoord

Wij hebben nog een paar plekjes dit seizoen over voor de "pupil van de week". Wat houdt het precies in? - Je doet mee doen met de warming up - Je gaat mee de kleedkamer in en luistert naar de voor bespreking van de coach/trainer - Je neemt de aftrap en probeert te scoren bij de tegenpartij \n- Je mag tijdens de wedstrijd naast de reserve spelers plaatsnemen in de dug-out - En na afloop krijg je nog een mooi aandenken mee naar huis Denk jij nu, ja dat wil ik ook! En ben jij onder de 13 jaar en nog niet eerder pupil geweest? Meld je dan snel via de mail naar: marjoleintukker@vvhaastrecht.nl En wie weet sta jij binnenkort bij het 1e op het veld!

Deze activiteit duurt van 13:00 t/m 16:00 uur

jun

Tentenkamp (J08 t/m JO13)

Sportpark Wilgenoord

Op 22 en 23 juni organiseren wij weer het super gave tentenkamp. Een nachtje kamperen met je teamgenoten in een tentje op het voerbalveld. Hoe leuk is dat! Daarnaast zijn er de hele zaterdag allerlei activiteiten op de club. Kom jij ook? (inschrijving gesloten)

Deze activiteit duurt van 22 jun 09:00 t/m 23 jun 11:00 uur

• Hulp gezocht!

Voor het volgende seizoen zijn we dringend op zoek naar hulp!

Het zou zomaar kunnen zijn dat deze activiteiten niet door kunnen gaan doordat er te weinig leden zijn die dit willen en kunnen organiseren, en dat zou zonde zijn.

Mocht u nu denken, ik meld me aan om te helpen bij 1 van deze activiteiten, mail dan naar: activiteitencommissie@vvhaastrecht.nl