• Home

   

  Beste leden van VV Haastrecht,

  Binnenkort brengen we de contributie voor het seizoen 2024-2025 in rekening. Het bestuur heeft samen met een aantal leden gekeken naar mogelijkheden om te voorkomen dat we de contributie al te zeer moeten verhogen. Door onder andere de prijzen in de kantine te verhogen en veel leuke activiteiten te organiseren hoeven we de contributie niet al te veel te verhogen. Tijdens de ledenvergadering op 21 mei 2024 is besloten om een kleine verhoging van 3% door te voeren.

  Hoe zien jullie de contributieverhoging terug op de factuur. Per 1 juli 2024 vervalt voor iedereen de korting van 5,50 euro voor automatische incasso. Het totale bedrag aan kortingen hebben we evenredig verdeeld over alle contributie categorieën waardoor iedereen 3% meer gaat betalen ten opzichte van vorig jaar (contributie minus korting).

  De nieuwe contributiebedragen zijn:

  Kledingbijdrage

  Wat veranderd er nog meer voor de spelende leden. De spelende leden zijn de afgelopen weken geïnformeerd over het kledingplan en de jaarlijkse kledingbijdrage. Voor seizoen 2024-2025 is de kledingbijdrage 30 euro. De kledingbijdrage wordt tegelijk met de contributie in rekening gebracht. Hierbij volgen we ook de afgesproken contributie betaaltermijnen (jaar, half jaar en kwartaal).

  Rabobank sportactie

  Om 125 jaar Rabobank te vieren, heeft de Rabobank nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen ze jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap.. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie. Ga naar Rabo Sportactie – doe mee! - Rabobank De actie loopt tot 31 juli.