• Een gouden bijdrage: onze nieuwe goudsponsor DaiRicordi Fotografie!

  5 sep 2023 Beheerder
 • Afgelopen zaterdag was het tijd om onze nieuwe goudsponsor DaiRicordi Fotografie uit Oudewater in het zonnetje te zetten. Drie borden hangen er op de 3 prachtige voetbalvelden en de vlag wappert op het terrein. Zonder de steun van o.a. deze sponsor is het niet mogelijk te bloeien en groeien zoals we dat nu doen. Onze dank gaat dan ook uit naar DaiRicordi, onder leiding van de twee fotografen Diana Bertels & Rick van Groeningen. Door het gesprek aan te gaan met hun klanten werken zij naar een mooi eindresultaat dat zich vertaalt in prachtige en unieke foto’s. Diana en Rick zijn in te huren voor trouwfotografie, portretfotografie en bedrijfsfotografie. Nieuwsgierig naar hun werk? Bekijk de prachtige beelden op www.dairicordi.nl of volg deze fotografen op facebook en instagram. Of ga vrijblijvend langs in hun prachtige fotostudio in Oudewater!

  Het driejarig contract is zaterdag getekend, de taart en bloemen overhandigt aan deze sympathieke ondernemers en dit keer hebben wij de foto’s geschoten!

  De sponsorcommissie & het bestuur van VVH dankt Diana en Rick voor het vertrouwen in onze vereniging en wenst hen goede zaken!

  DaiRicordi Fotografie
  Marktstraat 8e
  3421 AR  OUDEWATER
  Tel: 06-12530759
  info@dairicordi.nl
  www.dairicordi.nl