• Elk jaar is het weer een puzzel om de teams voor volgend seizoen samen te stellen, maar ook dit jaar is hij weer gelegd. Zoals elk jaar hebben we dit gedaan aan de hand van onze geelzwarte lijn, inmiddels een bekende term op Wilgenoord.

  Helaas zijn we deze week geconfronteerd met een onhandige actie van de KNVB, waardoor er al een aantal teams op voetbal.nl stonden terwijl dat volgens het systeem niet zou moeten. Gebruikelijk is dat we alle teams tegelijkertijd delen en het ‘foutje’ van de KNVB heeft dan ook al wat vragen opgeleverd. De onduidelijkheid die is ontstaan, vinden wij uiteraard ook vervelend.

  Dit weekend komen alle teams in voetbal.nl, maar het is wel goed hier een aantal opmerkingen ter harte te nemen:

  • Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden en dus is de gepubliceerde indeling geen ‘garantie’;
  • Sommige teams lijken erg vol, maar in die gevallen is veelal sprake van een roulatiesysteem waarbij wekelijks enkele spelers bij (hogere) teams meedoen voor een stuk extra uitdaging. Deze teams en betreffende spelers zijn/worden nader geïnformeerd;
  • Voor een leuk seizoen is het van belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt: spelers, begeleiding en ouders.

  Vragen over de indeling kunnen worden gesteld aan de coördinator van de leeftijdscategorie of via tc@vvhaastrecht.nl. Vergeet daarbij niet dat de TC ook bestaat uit vrijwilligers, die vele belangen moeten afwegen en dat niet alle individuele wensen mogelijk zijn.

  Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en hopen iedereen volgend seizoen weer enthousiast, uitgerust en gemotiveerd op de velden te zien.

  De TC