• Groot onderhoud aan de velden

  De komende weken worden onze velden opgeknapt. Zowel het kunstgrasveld als het oude grasveld. Dat betekent dat we de komende weken wat moeten improviseren.

  Bij het kunstgrasveld is vorig jaar helaas niet alles goed gegaan waardoor de aannemer de komende weken opnieuw een en ander moet doen. En bij het grasveld kunnen we allemaal zien dat er dringend onderhoud nodig is. Het veld zal nooit een biljartlaken worden, maar het kan beter dan wat er nu ligt.

  Maandag 10 juni, schrijf die datum op, is de laatste training op veld 1; oftewel het kunstgrasveld. Na afloop van de training moeten we alle losse doelen van het veld halen en in het depot opslaan. Vele handen maken licht werk dus dat moet lukken.

  Het kunstgrasveld gaat er een aantal weken uit. In die tijd mogen we er echt niet op, vanwege de werkzaamheden. Op 18 juli is het weer piekfijn in orde zodat het Valencia Voetbalkamp kan plaats vinden. Het is de bedoeling dat het werk op 28 juni klaar is.

  Trainingen

  Groot onderhoud aan de velden!We trainen in de tussentijd op gras (veld 2). Maar ook dat veld gaat dus in onderhoud. Op dinsdag 25 juni halen we daar ook de doelen weg, zodat het veld kan worden opgeknapt. De werkzaamheden duren tot half augustus. Dat betekent dat we tot die tijd niet kunnen voetballen op ons grasveld. Ook geen oefenwedstrijden. Let daar alsjeblieft op, want anders spelen we het meteen weer kapot.

  Het goede nieuws is dat we bij de start van het nieuwe seizoen weer twee mooie velden hebben en er weer even tegen aan kunnen.

  Trouwens het kleine veld gaat er niet uit. Dus we kunnen altijd tegen een bal trappen.

  Groot onderhoud aan de velden! 2