• We zijn verheugd om Over de Brug te verwelkomen als onze nieuwste bordsponsor! . Hun betrokkenheid bij onze voetbalvereniging is niet alleen een steun voor ons, maar ook een blijk van hun toewijding aan de lokale gemeenschap van Haastrecht. De contracten zijn getekend met Marloes Schoonderwoerd & Robin Harkema onder het genot van een heerlijke taart, waarvan het jeugdteam heeft mee  gesnoept!

   Over de Brug: kom jij een keer bij onze nieuwe sponsor Over de Brug eten? Zij serveren voor jou een heerlijk diner of lunch. Of geniet van een lekker kopje koffie met een heerlijk huisgemaakt gebakje na een wandeling!

   Dankwoord: we willen Over de Brug hartelijk bedanken voor hun sponsoring. Samen bouwen we aan een bloeiende voetbalvereniging. Dankzij sponsors zoals Over de Brug kunnen we blijven investeren in de ontwikkeling van onze spelers en de faciliteiten voor onze leden verbeteren.

   Word ook een sponsor: wil je ook deel uitmaken van ons groeiende netwerk van sponsors? Neem dan contact met ons op via sponsorcommissie@vvhaastrecht.nl of stuur een bericht via onze website.

  Bedankt voor jullie steun namens het bestuur & de sponsorcommissie!  #Sponsorship #Voetbalvereniging #Haastrecht

  Een kijkje nemen bij Over de Brug?

  Over de Brug, Veerlaan 1, 2851 BV HAASTRECHT. Tel: 0182-501210 I info@hoteloverdebrug.nl I www.hoteloverdebrug.nl