• Sponsorclub

 • De Sponsorclub VVH is een goed functionerende sponsorcommissie en essentieel voor het financiële succes van onze vereniging. Sponsors zijn een belangrijke bron van inkomsten voor VVH. Door nauw samen te werken met deze bedrijven en onze sponsors te voorzien van exposure van hun bedrijf kan de Sponsorclub VVH bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de vereniging.

   

  De Sponsorclub VVH heeft daarnaast als doel de sponsoring uit te bouwen en te structureren. De belangrijkste taak van Sponsorclub VVH is bedrijven als sponsor voor de vereniging te werven. Het lukt gelukkig ieder jaar om steeds meer sponsoren aan onze vereniging te binden.  Deze groei komt grotendeels tot stand door ons proactieve sponsorbeleid, hierbij staat centraal dat wij als vereniging echt iets voor een sponsor terug willen doen. Te denken valt hierbij aan afname van producten, het bijdragen aan de naamsbekendheid van de sponsor door promotie via onze social media kanalen of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier ontstaat een win-win situatie, waarvan zowel de vereniging als de sponsoren profiteren.


  Om bedrijven met elkaar in contact te brengen organiseren we jaarlijks diverse sponsoractiviteiten, zoals bijvoorbeeld het geel/zwart diner en sponsorborrels tijdens belangrijke wedstrijden van de selectie. De sponsorbijdragen worden besteed aan o.a. het opleiden van (jeugd)trainers, het aanschaffen van benodigde materialen en voor de organisatie van een groot aantal activiteiten. 

  Binnen de vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring via de Sponsorclub VVH lopen. Deze club maakt de afspraken met de sponsor en legt deze in een overeenkomst vast.

  De 
  Sponsorclub VVH verzorgt onder andere:

  ·         Hoofdsponsoring

  ·         Ster-, Goud-, Zilver- en Bronssporing

  ·         Reclameborden langs de velden

  ·         Reclame op narrowcasting

  ·         Wedstrijdbal sponsoring

  ·         Teamsponsoring

  ·         Kleedkamersponsoring

  ·         Evenementsponsoring

  ·         Overige vormen van sponsoring

  Heeft u zelf ideeën of wensen omtrent sponsoring of wilt u graag sponsor worden bij VV Haastrecht? Neem dan gerust contact op via e-mail: sponsorcommissie@vvhaastrecht.nl

  Team Sponsorclub VVH:

  Raymond Imbens

  Rik Nap

  Lejan Duran

  Saskia de Graaf

  Niels Verhoog

  Yolanda van Beek