• Terugblik op het Overbeek Tentenkamp V.V.H. 2024.

  Wij willen allereerst alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het tentenkamp. Zonder jullie kan deze activiteit niet plaatsvinden.

  Op één van de eerste zomerse weekenden van het jaar, vond een geweldig tentenkamp plaats. Het was een weekend waar de jonge voetbalhelden van de mini's t/m de JO-13 hun zorgen konden vergeten en zich konden onderdompelen in een wereld van plezier en vriendschap.

  Sportpark Wilgenoord was gevuld met het gelach van kinderen en de af en toe brandende zon die op de tentdoeken straalde. Overdag waren er voetbalwedstrijden en penalty’s schieten, waarin elk doelpunt werd gevierd alsof het een EK-finale was. Voor de lunch konden de kids genieten van lekkere broodjes worst.

  In de middag zorgden waterspelletjes voor een verfrissende ontsnapping aan de warmte, terwijl de mega stormbaan uitdaging en opwinding bood. De oudere kinderen waagden zich aan een Wipe Out baan op het water in Hagestein, waar ze naar hartenlust konden klimmen en klauteren op de golvende obstakels. Eenmaal terug op het tentenkamp kregen alle kinderen patat met een ijsje toe, een feestmaal dat de hongerige avonturiers verwelkomde.

  Terwijl de zon onderging, verzamelden alle kinderen zich voor een vossenjacht, sluipend en lachend door het dorp op zoek naar de verborgen ‘vossen’ en de schitterend verklede fop-vos.. Toen de nacht viel, kwamen de oudere kinderen nog samen voor een potje 'Levend stratego', waarbij ze in het donker tactieken en geheimen uitprobeerden om de vlag van de ander te vinden.

  Na een nacht vol sterrenverhalen, fluisterende geheimen, rond sluipende kinderen en heel veel snoep, ontwaakten de kinderen met een lekker ontbijt in de zon; een perfecte afsluiting van hun avontuur. Het weekend was een mooie herinnering, een tijd van onbezorgdheid, vreugde en het plezier van samen zijn.

  En zo, terwijl de tenten werden opgeruimd en de kinderen 'doodmoe' hun weg naar huis vonden, bleef de echo van hun gelach achter, zwevend als een belofte dat volgend jaar, het tentenkamp weer een plek van plezier en vriendschap zou zijn.

  We hopen dat dit verhaal de vreugde en het plezier van het tentenkamp weerspiegelt!

  Bedankt allemaal namens de tentenkampcommissie

  P.S. Wij zoeken voor volgend jaar nog vrijwilligers die ons willen helpen om het tentenkamp te kunnen blijven organiseren. Lijkt dit je wat? Mail ons dan via activiteitencommissie@vvhaastrecht.nl

  Automatische concepten 22

  Automatische concepten 16Automatische concepten 13 Automatische concepten 14 Automatische concepten 15 Automatische concepten 17 Automatische concepten 18Automatische concepten 12 Automatische concepten 19 Automatische concepten 20 Automatische concepten 21