• Ronde verder in de nacompetitie 💪🟡⚫️

  Gisteravond stond voor ons de eerste ronde van de nacompetitie op het programma. We mochten thuis aantreden tegen . De gasten arriveerden per bus met hun aanwezige publiek in het regenachtige Haastrecht.

  Voor vandaag waren er ook twee onafhankelijke grensrechters aangesteld, waardoor onze grensjager Paul een avondje 'droog' langs de kant kon zitten.

  De wedstrijd begon net als het weer onstuimig. Binnen de minuut kregen we al de eerste goede mogelijkheid op een vroege openingstreffer, deze bleef nog onbenut. Dit duurde alleen niet lang, want na drie minuten was het alsnog onze Ro'tje die de 1-0 kon binnen koppen.

  Daarmee was onze storm nog niet gaan liggen want met goed voetbal werd binnen het kwartier ook de 2-0 gemaakt door onze captain Stephan Bakker en na een half uurtje was het opnieuw Rogier Schröder met een goaltje; 3-0!!! ⚽️⚽️⚽️

  De gasten uit Den Bosch konden daar in het eerste half uur nauwelijks iets tegenover zetten, pas nadat onze storm en daarmee ook de regen iets was afgezwakt kwamen de Brabanders met hun eerste gevaar; een bal op de lat. En even later werd een rebound wel binnen getikt; 3-1.

  Na de rust begon SV BLC sterker aan de 2e helft en creëerde het enkele gevaarlijke momenten voor onze goal, gelukkig voor ons stond daar telkens keeper Thomas Groenendijk in de weg met mooie reflexen. 🧤Vervolgens kwamen wij ook weer wat vaker voor de goal van de gasten en verzuimde we de genadeklap te geven. Rogier was dichtbij een hattrick, helaas stond de lat in de weg na zo'n 70 minuutjes voetballen. Dit was voor de gasten het teken om iedereen mee naar voren te sturen en alles op alles te zetten, dit resulteerde gelukkig nergens meer in.

  Zo zijn we een ronde verder en mogen we zaterdag op bezoek bij het Zeeuwse VV de Meeuwen, wie kent het niet? 😜

  De trip naar het inmiddels bekende plaatsje Zoutelande (135km rijden) leggen we af per bus.

  Houd onze socials in de gaten voor enkele mooie updates van ons avontuur in de nacompetitie. Tot zaterdag 🟡⚫️

  Terugblik dinsdagavond 28-05 Haastrecht 1 vs SV BLC