• Afgelopen donderdag 2 november stond de alv op de agenda bij VVH.

  Door het slechte weer en een afgelaste training dachten wij dat de opkomst deze avond nihil zou zijn. 

  Maar gelukkig weerhield het de leden niet toch het weer te trotseren en startte wij deze avond met een opkomst van 53 leden.

  We zijn deze avond van start gegaan met een minuut stilte om de leden te herdenken die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Daarna nam onze voorzitter Bert van Slooten het woord en besprak hij de belangrijkste punten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Denk hierbij aan de led-verlichting, nieuwe kunstgrasvelden, het harmonisatie beleid, klupp kleding, de nieuwe website, het vrijwilligersbeleid en de nieuwe start van de activiteitencommissie.

  Daarna was het woord aan onze penningmeester Otto Schachtschabel, hij liet ons zien hoe onze vereniging ervoor staat. Onze vereniging is op dit moment gezond, maar door alle stijgingen moet er wel worden nagedacht hoe we dit gaan opvangen. Er zijn diverse mogelijkheden maar hier wordt door het bestuur nog over nagedacht.

  Na een pauze van ongeveer 15 minuten hervatte wij deze avond en werden de obligaties uitgeloot. De jubilarissen en leden van verdiensten werden bekend gemaakt.

  Er werd gelegenheid gegeven tot het stellen van vragen, die waren er genoeg en hier werd ook zo goed mogelijk antwoord op gegeven. Na de vragen te hebben beantwoord was het laatste woord aan Gerard Straver. Hij bedankt het bestuur weer voor hun inzet van het afgelopen jaar namens alle leden en daarmee wordt deze avond afgesloten. Er werd nog wat gedronken en wat nabesproken. Wij kijken terug op een mooie avond.

  Het jaarverslag kunnen jullie teruglezen via onderstaande link:

  Verslag jaarvergadering VVH-2023

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van VVH