• Hij was altijd positief, altijd loyaal en altijd strijdbaar. Maar de laatste strijd was niet te winnen. Mo Darrazi, onze trainer van het tweede, maar vooral onze grote vriend heeft ons vanochtend op 52 jarige leeftijd verlaten.

    Mo was al geruime tijd ziek, maar toch komt het bericht van zijn overlijden hard aan. We herinneren ons de mooie momenten bij de club, waar hij meer dan zeven jaar lang trainer is geweest. Hij voerde de gesprekken met de jongens die afvielen voor het eerste, hielp hun om de teleurstelling te boven te komen. Hij beurde iedereen op en zorgde voor samenhang en gezelligheid in de groep.

    We wilden allemaal zo graag dat hij weer beter werd. En de hoop was er, totdat het terugkwam en bleek dat er ook andere plekken besmet waren. En toch bleef hij naar de voetbal komen. Hij tekende zelfs een contract om dit jaar assistent te worden van de trainer van het tweede om zo langzaam maar zeker weer terug te keren op het voetbalveld.

    Want dat was zijn droom, zijn leven; voetballen. Hij ademde in alles voetbal. Een van zijn laatste berichten aan de hoofdtrainer ging over de vraag of hij zich al een beetje thuis voelde bij VVH. Mo liet weten dat het een fantastische groep om mee te trainen. En ook zijn laatste bericht aan de spelers was ontroerend mooi. “Ik houd van jullie.”

    Wij houden van jou Mo. We wensen Natascha, Nourdine, Bram en Rayen heel veel sterkte en we vergeten je nooit. Dag mooi mens, dag fantastische voetballer, dag super trainer. Dag Mo!