• Het vrijwilligersbeleid

  Zonder vrijwilligers geen V.V. Haastrecht!

  Haastrecht is een vereniging. Een vereniging waar je (kind) sport, waar je kunt genieten van een wedstrijd op een mooi complex, een drankje kunt drinken met elkaar in een gezellige kantine of op het terras, waar er mogelijkheden zijn om te groeien in wat voor jou haalbaar is, je leert om in een team te spelen, om te gaan met winst en verlies, waar je samen lacht en samen huilt, in de kleedkamers evalueert en je verhalen ophaalt, vrienden krijgt en soms voor het leven, dat is waar onze vereniging voor staat!  

  Dat alles is echter alleen mogelijk doordat we naast sporten ook vrijwilligers kunnen inzetten voor de vereniging. Iedereen wordt ingezet voor zover mogelijk naar wat hem/ haar past qua interesses, beschikbare tijdstippen en of talenten. Of om gewoon te helpen omdat de klus nu eenmaal moet worden gedaan. Als we allemaal iets doen, blijft het ook voor iedereen leuk! En is de vereniging minder kwetsbaar; de continuïteit komt niet direct in gevaar als een vrijwilliger weg valt. 

  Door de inzet van zoveel VVH-vrijwilligers blijven de kosten laag.

  Zonder vrijwilligers zou het amateurvoetbal onbetaalbaar worden voor vrijwel iedereen.

  Om te borgen dat alle spelende leden zich actief inzetten voor de club heeft VVH een vrijwiligersbeleid vastgesteld: per lid verwachten we dat je minimaal 4 diensten per seizoen actief bent voor de club. Zijn er binnen een gezin meerdere kinderen onder de 16 jaar dan hoeft u maar éénmalig de 4 diensten te draaien. Is uw zoon/ dochter boven de 16, dan dient hij/zij zelf 4 diensten te draaien. Vanaf 16 jaar mag je keukendienst draaien maar NIET achter de bar.

  Doe je nog niets en wil je graag iets doen? 

  Er zijn meerdere functie die je kunt vervullen. Denk hierbij aan, bar-/keukendienst, het ontvangen van de thuis- en uitspelende teams, schoonmaken, in de onderhoudsploeg, het trainen en leiden van een team of het fluiten van een team.

  Naast deze taken hebben wij ook nog 2 commissies waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe enthousiastelingen.

  - de vrijwilligerscommissie

  - de activiteitencommissie

  Meer informatie hierover, mail dan naar: marjoleintukker@vvhaastrecht.nl

  De vrijwilligerscommissie heeft de taak om te zorgen dat alle spelende leden in het seizoen hun vrijwilligerstaak verrichten. Met nieuwe leden wordt door de commissie contact gezocht om hen te informeren over het beleid en te bespreken wat ze willen/ kunnen doen. Ook is er een mogelijkheid om het af te kopen door 100,- per seizoen te betalen, maar daarmee wordt het werk helaas niet gedaan...            Periodiek wordt er door de commissie nagegaan bij coördinatoren van verschillende vrijwilligerswerkzaamheden of de vrijwilliger (nog) actief is.

  Voor meer informatie kunt u mailen naar: marjoleintukker@vvhaaastrecht.nl

  Met elkaar maken we de club! Iedereen (alvast) super bedankt voor je inzet!