• Vrouwen 1

   

  Dames 30+

  Vanaf seizoen 2022/2023 hebben wij een dames 30+ recreatief team dat het leuk en gezellig vindt om een balletje te trappen. Deze groep is ontstaan door een groep vrouwen, die al lange tijd het idee hadden om te gaan voetballen. Sommige van hen hebben eerdere gevoetbald en sommige hadden nog geen bal aangeraakt. Het hele seizoen kun je op maandagavond vanaf 20.00 uur trainen onder begeleiding van een training. 1 Keer in de maand wordt er door 1 van de speelsters zelf training gegeven.
  Daarnaast spelen zij ook mee met de vrijdagavond competitie 7 tegen 7. Dit is geen verplichting maar wel een leuke toevoeging. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen mee te trainen.
  Iedereen is welkom, ook al heb je nog geen ervaring.
  Plezier in het spelletje en met elkaar staan centraal!

  Contactpersonen
  Marjolein van Arkel-Tukker, zij is al lange tijd actief binnen onze vereniging en voetbalt zelf ook in dit team. marjoleintukker@vvhaastrecht.nl

  Een keer mee doen? Heb je altijd al willen voetballen, maar is het er (nog) niet van gekomen? Train de eerste 3 keer gratis mee om kennis te maken. Meld je wel graag van tevoren aan per e-mail: marjoleintukker@vvhaastrecht.nl
  Wanneer?
  - Maandagavond van 20.00 tot circa 21.30 uur
  - We trainen op kunstgras
  - Graag 10 minuten voor tijd aanwezig
  - Aanwezigheid melden per avond gaat via de groepsapp

  Spelregels KNVB 7x7
  - 7x7 hanteert de normale spelregels veldvoetbal, met de daarop enkele uitzonderingen
  - Spelbegin: de aftrap begint of wordt na een doelpunt hervat in het midden van het speelveld. De tegenpartij moet een afstand van minimaal 8 meter in acht nemen.
  - Buitenspel: is niet van toepassing.
  - Strafschop: de afstand doellijn – penaltystip bedraagt 8 meter.
  - Uitbal: bij een uitbal wordt het spel hervat met het inpassen of schieten van de bal. De tegenstander moet op minimaal 5 meter afstand staan. Het is toegestaan om direct te scoren.
  - Hoekschop: hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten genomen.
  - Sliding: het maken van slidings is niet toegestaan.