• De afgelopen maanden hebben zeven betrokken trainers van onze mooie club de kans gekregen zich verder te verdiepen in het trainersvak.

    Onder leiding van een drietal KNVB docenten hebben Melvin Dupper, Meindert Zwanenburg, Onno Joris, Hans van Ledden, Alex de Jong, Kelvin Poot en David Verhoef alle zeven de opleiding Voetbalcoach 1 (UEFA C) met goed gevolg afgerond.

    De club is daarmee dus zeven gediplomeerde en nog betere trainers rijker. We feliciteren alle mannen met het behalen van hun diploma en hopen dat we hiermee nog betere resultaten behalen!

    Wil je ook als trainer je verder verdiepen in het trainersvak en committeren aan onze mooie club, laat het weten aan jouw technisch coördinator. Indien zich deze kans in de toekomst weer voordoet, kunnen we dan eventueel contact met je opnemen.

    Ben je nog geen trainer, maar heb je hier wel interesse in. We zijn constant op zoek naar positief ingestelde vrijwilligers met een passie voor voetbal en het begeleiden van onze jeugd. Benader dan ook een van onze coördinatoren.